• Haorendam
  • Haorendam
  • Haorendam

Stichting Eigenwijs is al jaren geen onbekende meer in Haorendam. Onder de vroegere naam “het Zorgenkind” werd er door een deel van de leden onder de naam de Geintrappers, lang geleden al gerepeteerd achter Café de Harmonie in het zogenaamde “Praathuis”.

Die band met café de Harmonie werd weer stevig aangetrokken toen enkele vrijwilligers van Eigenwijs en carnavalsclub Blaostumop, een middag met carnaval organiseerden voor de doelgroep; mensen met een beperking. Deze middagen zijn inmiddels een vast onderdeel op de agenda van Organisatie Haorendam en Stichting Eigenwijs. Ook dit jaar gaan we weer ouderwets carnaval vieren en gelukkig hebben we na de sluiting van cafe de Harmonie, onderdak gevonden in, dorpscafe De Steeg. Daar hopen wij weer diverse jaren vooruit te kunnen.

Afgelopen jaar heeft een aantal vrijwilligers van Eigenwijs meegeholpen tijdens de entree/collecte in afwachting van de regionale optocht in Haorendam. Deze samenwerking is zo goed bevallen dat we ook dit jaar weer van de partij zullen zijn en we hopen op veel belangstelling voor de optocht waarbij de opbrengst voor zowel Haorendam als Eigenwijs weer volop geïnvesteerd kan worden in alle activiteiten. Voor Eigenwijs: de Knutselklup, de Decibellen, de Doe maar watjes en activiteiten zoals dagje uit, kamp, carnaval en andere festiviteiten. Voor Haorendam; Kletsmaaiers, 11-11 bal, carnavalsmis, 55+ carnaval, kinder en jeugdcarnaval, optocht en allerlei andere activiteiten die binnen Haarsteeg georganiseerd worden.

Geef dus gul als u komt kijken, U steunt er minimaal twee goede doelen mee.

Aftellen tot het 11-11-BAL

Sleuteloverdracht