• Haorendam
  • Haorendam
  • Haorendam

Zondag 28 januari

Jeugdtonpraten in Elshout Dit was super grappig, 10 leuke act’s gezien. Een mooi voorproefje voor carnaval.

 

Donderdag 8 februari

Sleuteloverdracht in Elshout,

Met zijn alle naar het Rad. Daar zagen we alle jeugdraden van de gemeente Heusden. Een gezellig feestje waar veel werd gedanst. Natuurlijk deden we ons optreden. We kregen van burgemeester Augustein en de jeugdburgemeesters de sleutel en een volle doos met snoepsleutels.

Carnaval 2018 is begonnen!!

Vrijdag 9 februari

Carnaval op school, elk jaar weer een gezellige ochtend. Iedere klas doet zijn optreden en ook wij als jeugdraad lieten onze dans zien. Dit Jaar voor het eerst bij de Steeg!! Het was gezellig

Om 12.00 uur bezochten we de jongste Haorendammer. JAY is de trotst drager van deze titel!

Het was een gezellig bezoek, Jay goed bewonderd en even vast gehouden. En met zijn alle op de foto natuurlijk!

Avonds nog even een showtje weggegeven op het 55+ bal. Het was een drukke dag…….

Zaterdag 10 februari

Ook deze dag heeft een druk programma. We verzamelden bij de Steeg. Waar we samen met prins Peer en zijn gevolg in de bus stapten. Op weg naar het sint Jans Hof.

Traditie getrouw klinkt door de hele bus “nog een rondje” als de eerste rotonde in zicht komt. De chauffeur laat zich niet kennen en rijdt vrolijk twee rondjes om de rotonde. Missie geslaagd!!

 De bewoners van het bejaardenhuis stellen ons bezoek zeer op prijs en genieten dan ook zichtbaar van ons optreden.

 Even lekker wat drinken en dan op naar vv Haarsteeg.

Ook daar kunnen ze er een feestje van maken. Even lekker gek doen en dan naar de kindermiddag bij de Steeg

.

Zondag 11 februari

Vroeg uit de veren vandaag, om 10.30 begint de carnavals mis. Een bijzondere viering. Pastoor Lebrun maakt er weer een feestje van. Natuurlijk dragen wij ook ons steentje bij door goed voor te lezen

Uit de kerk geen ballonnen meer oplaten. Bellen blazen!!

Alle kinderen uit Haorendam mochten weer een mooi masker maken. Hier zijn drie winnaars uit gekozen en die werden door de prins verrast met een mooie cadeaubon. Alle kinderen gingen belleblazen samen met de belleblaas machine. Heel erg leuk en veel beter voor het milieu!!

Ook lekker was de warme chocolademelk!

De rest van de middag waren we vrij! Maar bijna iedereen was wel weer te vinden in de Steeg!! Het is leuk daar.

Maandag 12 februari

Iets nieuws dit jaar. Normaal is het onze vrije dag maar vandaag gaan we Koekslaan. De hele jeugdraad deed mee. Dat was gezellig. Ook het podium bleef niet leeg. We hebben even laten zien hoe goed we zijn in dansen. Even lekker een broodje eten en weer naar het podium. Om 18.15 hebben we de playbackshow geopend met ons dansje! Als jeugdraad zijn we klaar voor vandaag maar we gaan nog niet naar huis……. Zanger Kafke komt nog en daar wachten we op!!

 

Dinsdag 13 februari

De grote optocht!! Het weer kon niet beter!! De zon scheen, het publiek rijen dik langs de weg. Wat willen we nog meer….. Lekker dansen en springen!!

We hebben genoten!!

Woensdag 14 februari

Het feesten zit erop! Nog even een askruisje halen bij de pastoor.

Carnaval 2018 is afgelopen. Jammer, we zijn met zij alle in het diepe gesprongen. En met succes het was een top carnaval!!

Aftellen tot het 11-11-BAL

Sleuteloverdracht