• Haorendam

 

11 -11 jeugdraad Haorendam

De jeugdraad mocht zich op schoolpresenteren aan hun schoolgenootjes. Helaas zonder publiek. En zonder groep 5 i.v.m. het wel bekende corona virus.

Als eerste werden Hidde en Willem naar voren geroepen, door juf Floor Hidde is dit jaar Adjudant en Willem burgemeester. Willem vierde deze dag, op 11-11, dat hij 11 jaar werd. Daarvoor werd er nog extra gezongen voor hem.

Na de introductie door juf Floor namen Adjudant Hidde en Burgemeester Willem het woord en stelde de rest van de jeugdraad voor:

De jeugdraad zou niet compleet zijn zonder de raadsleden, daarom zijn we erg blij met Tijn ( helaas afwezig), Sam, Stijn, Karim ( helaas afwezig), Renske en Daan die dit jaar voor de eerste keer met ons mee gaan feesten. Want zij weten wel hoe je een feestje moet bouwen.

En dan de hofdames, twee enthousiaste meiden die onze prinses mogen helpen bij alle taken die we te doen hebben. Lynde en Isa zijn er voor de eerste keer bij maar daar merken we eigenlijk niks van want ze nemen hun taak héél serieus.

Nu we weer met zoveel kinderen zijn hebben we zelfs weer onze vertrouwde dansmariekes terug. Dit keer zijn dat Imke, Julia ( helaas afwezig), Victoria en Lise. Wat zijn we daar blij mee want dat is toch wel iets wat echt bij een jeugdraad hoort en deze dames kunnen al bijna niet meer stoppen met dansen.

De jeugdraad zou niet compleet zijn zonder onze narren, meestal de lolligste van het hele stel! Dit jaar de eer aan Cas en Brent , dus pas maar op allemaal voor deze twee grapjassen!

Gelukkig hebben wij ook twee super serieuze veldwachters Mikai en Tijs die heel trots zijn op hun rol en goed in de gaten houden dat alles goed zal verlopen tijdens de carnaval.

Onze veldwachters zijn niet de enige die de boel in het gareel houden want zij krijgen dit jaar hulp van twee zeer charmante politie agentes Ilse en Guusje. En pas maar op allemaal want zij zullen zeker ingrijpen als het nodig is!

En dan als laatste presenteren wij jullie onze super coole, geweldige, lieve, grappige en vooral altijd vrolijke prins Fern en prinses Bow! Nu al staan ze al te stralen op het podium en tijdens carnaval gaan zij samen met ons allemaal hun uiterste best doen om er een feestje van te maken en bij veel mensen een glimlach op het gezicht te toveren.

Hierna namen Jeugdprins Fern en Jeugdprinses Bow het woord: Juf Floor werd bedankt en kreeg een Haorendamsjaal. Prins Fern en Prinses Bow hopen een mooi feestje te kunnen bouwen met Carnaval waar hopelijk alles kan en mag.

Na de toespraak gaf de jeugdraad nog een spetterend optreden met hun dansje waar ze al weken op geoefend hebben. Helaas waren er drie jeugdraadsleden niet bij ivm quarantaine. Dit was voor hen een grote teleurstelling Na het optreden werden zij door Prins Fern getrakteerd met iets lekkers en een kaartje, omdat ze erg werden gemist op deze speciale dag.

Directrice Corine hing samen met de jeugdraad de Haorendamse vlag, omdat het kan en mag..

Aftellen tot het 11-11 Bal

11-11 BAL