Haorendam Strikt Oe

De 5e editie van de ‘Van Dam tot Dam Bèttel’ zal worden gehouden in Cafe den Braai in Vlijmen.

Wat is de ‘Van Dam tot Dam Bèttel’?
Een ludieke, oergezellige en carnavaleske strijd tussen Haorendam en Knotwilgendam. Er wordt gestreden in verschillende spelrondes, met korte en ludieke onderdelen. Iedereen kan meedoen. Jong, oud, Haorendammer, Knotwilgendammer, wel of geen lid van beider verenigingen, iedereen die aanwezig is in Dorpscafe de Steeg.. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden of teams te vormen. Je hoeft er alleen maar te zijn. Zorg dat je carnavalesk uitgedost bent en laat zien bij welk dorp je hoort. Na VIER edities van deze burenstrijd is de stand 2-2. In 2021 werd er geen Dam tot Dam bettel georganiseerd, wij weten niet of dit in 2022 wel kan én mag. Maar ALS het KAN en MAG:  Strijd mee en help jouw dorp aan de overwinning!

Het organiseren van een gezamenlijk evenement, een week of vijf voor carnaval,  is een uitgelezen mogelijkheid om iedereen te laten zien dat ze in Haorendam en Knotwilgendam echt een feestje kunnen bouwen. 

Nu gaan Haorendam en Knotwilgendam elkaar voor de 5e keer treffen in een echte Bèttel. De ‘Van Dam tot Dam Bèttel’. Het doel hiervan is om de vriendschappelijke banden te behouden en te verstevigen. Verbroedering staat hoog in het vaandel van beider dorpen en dat proberen we ook echt vast te houden.

 

Aftellen tot 't slotbal

Slotbal 2023