• Haorendam

26 januari 2020: Dit jaar in Dorpscafe de Steeg te Haarsteeg.

De 4e editie van de ‘Van Dam tot Dam Bèttel’ zal worden gehouden in Dorpscafe de Steeg in Haarsteeg.
Wat is de ‘Van Dam tot Dam Bèttel’?
Een ludieke, oergezellige en carnavaleske strijd tussen Haorendam en Knotwilgendam. Er wordt gestreden in verschillende spelrondes, met korte en ludieke onderdelen. Iedereen kan meedoen. Jong, oud, Haorendammer, Knotwilgendammer, wel of geen lid van beider verenigingen, iedereen die aanwezig is in Dorpscafe de Steeg.. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden of teams te vormen. Je hoeft er alleen maar te zijn. Zorg dat je carnavalesk uitgedost bent en laat zien bij welk dorp je hoort. Na drie edities van deze burenstrijd is de stand 2-1 Voor Haorendam.  Strijd mee en help jouw dorp aan de overwinning!

Het organiseren van een gezamenlijk evenement, een week of vijf voor carnaval,  is een uitgelezen mogelijkheid om iedereen te laten zien dat ze in Haorendam en Knotwilgendam echt een feestje kunnen bouwen. 

Nu gaan Haorendam en Knotwilgendam elkaar voor de 4e keer treffen in een echte Bèttel. De ‘Van Dam tot Dam Bèttel’. Het doel hiervan is om de vriendschappelijke banden te behouden en te verstevigen. Verbroedering staat hoog in het vaandel van beider dorpen en dat proberen we ook echt vast te houden.

De ‘Van Dam tot Dam Bèttel’ op zondag 26 januari begint om 14.00 uur in Dorpscafe de Steeg in Haarsteeg. Om 14.30 uur start het officiële programma, waarbij Prins...... van Knotwilgendam en Prins ....... Haorendam, beiden met hun gevolg, hun opwachting maken. De presentatie is in handen van Jan van de Griend namens Haorendam en Marco Driesprong namens Knotwilgendam.

Vorig jaar was het een gezellige middag, waarbij door verschillende spelelementen gestreden werd voor de titel. Deze is gewonnen door.....
HAORENDAM!!!

Er zijn leuke foto's gemaakt door Vlijmen4You, om ze te bekijken moet je naar hun Facebook-pagina gaan: link. Daarnaast is er ook een leuk artikel verschenen in Weekblad Vlijmen, dat is hier na te lezen.

 

Aftellen tot het 11-11 Bal

11-11 BAL