• Haorendam

Sinterklaasintocht 2020 Haarsteeg

Wat een jaar zeg! Ik zit al maanden in mijn zomerhuis en ik mag bijna niet naar buiten! Ze zijn hier in Spanje nogal streng voor oude mensen. Dat begrijp ik ook best wel, maar als je zo oud bent als mij, dan mogen de regels toch wat soepeler zijn. Ik heb denk ik wel laten zien dat ik een sterk gestel heb! Anders was ik nooit zo oud geworden natuurlijk.

Uit de media begreep ik dat er dit jaar in Haarsteeg geen traditioneel Sinterklaasfeest gevierd kan worden bij de Steeg. Door de anderhalve meter-maatregel is dat onuitvoerbaar voor mij en mijn pieten van Pietenkoor de schoorsteen door. Tijdens de show mogen ze niet te dicht bij elkaar lopen, dansen en zingen mag al helemaal niet. Ook de kindjes mogen geen handjes geven en zo. Jammer, ieders gezondheid staat natuurlijk voorop maar....volgend jaar gaan we dat zeker inhalen!

Maar helemaal geen Sinterklaasfeest in Haarsteeg dat kan toch eigenlijk niet.

Dus gingen de regelpieten samen met andere comités uit de gemeente Heusden aan de slag.

De handen in een slaan om er ondanks alles toch een leuk Sinterklaasfeest van te maken dit jaar.

Dit heeft geleidt tot een echt Heusdens Sinterklaasjournaal. Één ding is zeker: Sinterklaas komt naar Nederland en dus ook naar Haarsteeg!

Vanaf vandaag 9 november zijn de filmpjes te bekijken op onze facebook pagina of op de facebookpagina van sinterklaas online heusden2020

Ik heb lang gewacht om jullie dit berichtje te sturen. Dat komt omdat ik hoopte dat we toch nog iets konden organiseren. Niet, en dus richten we onze blik op volgend jaar. Ik hoop dat COVID-19 dan is verdwenen en ik weer gewoon kan gaan en staan waar ik wil.

Misschien een beetje voorbarig, maar noteer 14 november 2021 maar vast in je agenda!

Met vriendelijke groeten,

Sinterklaascommissie Haorendam

Groeten Sinterklaascommissie Haorendam.

 

 23632271 1455718347881926 4901838424813130893 o

 

Aftellen tot het 11-11 Bal

11-11 BAL