• Haorendam
  • Haorendam
  • Haorendam

Op 3 november, om elf over elf, was het dan eindelijk zover, na wekenlang speculeren werd bekend gemaakt wie die scepter zwaait over Haorendam met carnaval 2019.

In een volle dorpscafé de Steeg werd op ludieke wijze onthuld d.m.v. een introducerend filmpje, ( https://www.youtube.com/watch?v=Incni0WT2Rk waarin verschillende hoogwaardigheidsbekleders uit het verleden een rol speelde bij de zoektocht naar de nieuwe prins of prinses van Haorendam.

Na dit intro zag het publiek adjudant Peter, Veldwachter Hennie en prinses Elma het podium betreden. In haar toespraak als kersverse prinses van Haorendam , Werd het team voorgesteld, Toon Kanters, letterlijk, de man achter de schermen, ontving een Haoredams-zakscherm, werd er stil gestaan bij het overlijden van Haorendammer van het jaor 2018: Frans van Beurden en er werd terug geblikt op afgelopen jaar, Marco Profittlich ontving in maart 2018 de hoed van de commissaris van toezicht, Jan Timmermans en door hem benoemd tot burgemeester van Haorendam, Monique Donkers werd door Prinses Elma benoemd tot hof-coupeuse van Haorendam als eerbetoon voor het ontwerpen en maken van de prinsessenjurk.
Hierna kon het feest losbarsten in dorpscafé de Steeg Als verrassing voor Prinses Elma kwam haar eigen muziekkapel Zaasies Meej maote onverwachts een optreden verzorgen.

Aftellen tot het 11-11-BAL

Sleuteloverdracht