• Haorendam
  • Haorendam
  • Haorendam

 

Haorendam vierde 11-11 niet in haar een(d)tje

Afgelopen zaterdag vierde jong en niet meer zo heel jong het 11-11 bal in dorpscafé de Steeg in Haarsteeg, Haorendam. Het werd een ouderwets gezellige avond, er heerste een gemoedelijke sfeer. Dat kwam niet in de laatste plaats door de muzikale omlijsting van de avond. Muziekkapel Zaasies Meej Maote warmde de aanwezigen op, waarna om exact elluf over elluf de onthulling plaatsvond. Op ludieke wijze werden de kopstukken van Organisatie Haorendam onthuld. Onder het motto voor 2020: Ge viert ’t nu in oe een(d)tje! werden ze op ludieke wijze, één voor één, opgehengeld na voorbeeld van het Kermisspel eendjes hengelen.

Onder toezicht van de man-achter-de-schermen: Toon, werd als eerste Veldwachter Hennie omhoog gehengeld, vervolgens adjudant Peter en als laatst werd Prinses Elma uit het water gevist! De grootste verrassing kwam echter nadien. Als donderslag bij heldere hemel kwam er een vreemde eend het podium op rennen. Het bleek de nieuwe hofnar, Gert- Jan te zijn. GE-WEL-DIG! Hij was gehuld in een origineel narrenpak en met de hand gemaakte narrenschoenen. Tip top verzorgd.
Prinses-adjudant-veldwachter-nar en de man achter de schermen vormen dit jaar het PavNas team.

Prinses Elma bedankte de aanwezigen omdat zij en haar vier mannen er duidelijk niet in hun een(d)tje voor staan met carnaval. De vele stemmen die er zijn uitgebracht bij de Raboclubsupport-actie zijn hier een voorbeeld van. Met het schitterende bedrag dat de organisatie hierdoor ontving kunnen er veel mooie activiteiten georganiseerd worden, met carnaval maar ook daar buiten. Dat organiseren van deze activiteiten kun je niet in je een(d)tje. Gelukkig worden de taken verdeeld door vele mensen die deelnemen aan commissies binnen Organisatie Haorendam. Een(d)dracht maakt macht! Er werd gezamenlijk geproost op het dorp Haarsteeg, Ons Haorendam!

Om de trots van het dorp te onderstrepen is de strijd aangegaan met Oeteldonk. Hun welbekende streepjesshirt is nu ook verkrijgbaar in Haorendamkleuren. Haorendam brengt namelijk een kledinglijn uit, met een extra steepje. Geel-wit-rood en ...blauw. De Haorendamkleuren. Het 1e shirt werd uitgereikt aan de hofkapster: Anita. Want die heeft een streepke veur bij Prinses Elma.

Daarna volgde er een spectaculair optreden van snollebollekes-look-a-like: Jos, hij zette de tent op zijn kop. Er werd volop gehost en gedanst. Roy Ketels borduurde hier op voort en zong de sterren van de hemel . Dj Jurre speelde wat het publiek vroeg. Iedereen droeg zijn steentje bij aan de bijzondere sfeer. Ze deden het niet in hun een(d)tje.

Al met al een fantastische avond die tot in de puntjes verzorgd was door de commissie 11-11.
Ook de vele aanwezige jongeren hebben kunnen genieten van een mooi 11-11 bal!, wie zien jullie graag terug bij onze volgende evenementen, want de jeugd heeft de toekomst. Tot ziens in Haorendam.

 

 

11 11Bal flyer v2

 

 

 

Aftellen tot het 11-11 BAL

11-11 BAL