Haorendam Strikt Oe

11-11-bal Haarsteeg onthulling PavNas: Veur de lèste keer gestrikt

12 november zat het dorpscafé De Steeg bomvol. Vooral de jeugd had de weg gevonden naar Haarsteeg om daar 11-11 te vieren. Organisatie Haorendam had een jonge carnavalsgroep, Cv t Goeie Pilske, weten te strikken om dit keer het 11-11 te organiseren op de Haorsteeg. Het zou ouderwets gezellig worden en dat werd het! Wat een feest! Er werd gezongen en gedansen op de muziek van DJ Jurre. Het optreden van Jack van Raamsdonk zorgde ervoor dat er al vroeg in de avond de stemming er goed in zat. Om 23:11 was het dan zover: Wie zwaait er de scepter over Haorendam aankomend carnaval?

Voor het laatste jaar is hiervoor het PavNas team weer gestrikt. Deze bestaat uit: Prinses Elma, Adjudant Peter, Veldwachter Hennie, Nar Gertjan en Toon Kanters als de man achter de schermen.
Voor adjudant peter is dit zijn 7e jaar in deze funcie, Nar Gertjan staat alweer voor het 4e jaar op de podium en de andere drie is dit het 5e jaar. Voor het volgende carnavalsseizoen willen ze graag iemand gaan strikken voor deze eer. Daarom gaat deze carnaval de oude prinsenmantel mee om een prins of prinses te kunnen strikken. Deze avond was dat Jimmy. Jimmy werd op het podium geroepen en kreeg de prinsenmantel omgehangen, Jimmy is bijna 17 jaar en fanatiek carnavalvierder. Op de lagere school al jeugdprins, dus die mantel voelt vertrouwd voor hem. Jimmy gaat er serieus over na denken! Maar iedereen kan dit seizoen gestrikt worden om de prinsenmantel aan te trekken en voor volgend seizoen de scepter te zwaaien over Haorendam.

Het motto van Haorendam is dan ook: Haorendam strikt oe!

Na de onthulling werd er nog stevig door gefeest in De Steeg. Wie de jeugd heeft ,heeft de toekomst! Dat zit Haarsteeg wel goed!

pavnas 2023 gestrikt

 

Aftellen tot 't slotbal

Slotbal 2023